Φωτογραφικό Υλικό


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
single image

ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Το Περιοδικό του Σωματείου Ναυτικών Πρακτόρων Αττικής - Πειραιώς, με τίτλο "Τα νέα του ΣΩ.Ν.Π.Α.Π.", εκδίδεται από το 1992 έως σήμερα και έχει σκοπό κατά κύριο λόγο την ενημέρωση όλων των συναδέλφων και έπειτα όλους τους φορείς του κλάδου. Η θεματολογία του περιοδικού δεν περιορίζεται μόνο στα Πρακτορειακά ζητήματα.


Το περιοδικό "Τα νέα του ΣΩ.Ν.Π.Α.Π." εκδίδεται σε διμηνιαία βάση. Μέσα από τον ιστότοπο του σωματείου μπορείτε να βρείτε τόσο την τελευταία έκδοση όσο και τις προηγούμενες.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΣΩ.Ν.Π.Α.Π.

Το Σωματείο Ναυτικών Πρακτόρων Αττικής – Πειραιώς ιδρύθηκε το 1986 από αμιγώς επαγγελματίες Ναυτικούς πράκτορες. Απώτερος σκοπός του Σωματείου ήταν η ενότητα των συναδέλφων, η κοινή ανάπτυξη του επαγγέλματος μας καθώς και η αντιμετώπιση των σοβαρών δυσλειτουργιών, που αντιμετώπιζαν όλοι οι φορείς στους εκάστοτε λιμένες του νομού Αττικής – Πειραιώς. Η φύση του Ναυτικού Πράκτορα είναι να προστατεύει και να διεκδικεί τα καθόλα νόμιμα και προβλεπόμενα συμφέροντα του εκάστοτε πελάτη του (Πλοιοκτήτη, Διαχειριστή, Ναυλωτή κ.τ.λ.). Καθήκον καθόλου εύκολο λόγω των πολλαπλών Υπηρεσιών που είναι αρμόδιες, για οποιασδήποτε μορφής παροχής υπηρεσιών στο πλοίο.


 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΩ.Ν.Π.Α.Π.

  •  Ακτή Μιαούλη 81
    185 38, Πειραιάς - Αττική
  •   210 4224651
  •   210 4114521
  • info@sonpap.gr

Φωτογραφίες Πειραιά